مرتضی رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اقدامات سازمان نوسازی برای تجهیز مدارس استثنایی کشور گفت: 13 درصد اعتبارات ملی و استانی برای تجهیزات مدارس به ویژه در مناطق محروم با امکانات اندک اختصاص داده می شود که تجهیز مدارس استثنایی کشور نیز در قالب این اعتبار است.
وی افزود: از مجموع 13 درصد اعتبار، پنج درصد مربوط به اعتبارات ملی و 8 درصد مربوط به اعتبارات استانی است که اولویت با استانهایی است که از لحاظ تجهیزات فقیرتر هستند. ضمن آنکه در مدارس تازه ساخت اعم از مدارس عادی یا استثنایی سازمان نوسازی اقدامات مربوط به تجهیز مدارس را برعهده میگیرد.
رئیسی با بیان اینکه تجهیز مدارس استثنایی به مراتب گرانتر از مدارس عادی است، تصریح کرد: درصد اختصاص اعتبارات آموزش و پرورش برای تجهیز مدارس استثنایی بیشتر است. اگرچه کمبودهایی در این مدارس است، اما ما همه تلاش خود را برای جذب کمک خیرین برای تجهیز این مدارس می کنیم تا دانش اموزان این مدارس به دلیل داشتن شرایط خاص و ویژه دغدغه ای برای ادامه تحصیل نداشته باشند.
کمبود مدرسه در پروژه های مسکن مهر پرند، پردیسان و پردیس
رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور درباره اقدامات این سازمان برای توسعه فضاهای آموزشی در پروژه های مسکن مهر استان تهران گفت: توسعه فضاهای آموزشی ابتدا در پرند، پردیسان البرز و سپس پردیس در دستور کار ما قرار داد و با توجه به آنکه تعدادی از مردم در پروژه های مسکن مهر پرند نیز ساکن شده اند، ضروری است تا فضای آموزشی با سرعت هر چه بیشتر در این مناطق توسعه پیدا کند.
رئیسی ادامه داد: در پردیس تعدادی فضای آموزشی نیمه کار وجود دارد که باید تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید تکمیل شود. در حال خاضر اعتبار لازم برای تکمیل یکی از مدارس تامین شده است و کار ساخت آن شروع شده است.
به گفته وی، کمبود مدرسه در پروژه های مسکن مهر یکی از مهمترین مشکلات آموزش و پرورش در پروژه های عمرانی است که باید برای سال تحصیلی آینده با ساخت مدارس جدید در شهرکهای جدید بخشی از این کمبود را جبران می کنیم.
نظر شما